GE Capital Bank

Ján Rusnák | 11. 11. 2003
Praha, 16.10.2003
Dobrý den,
tímto si Vám dovolujeme nabídnout produkt "běžný účet Genius", který Vám umožní uskutečňovat Vámi uvedené bankovní operace, využívat mezinárodní platební kartu a čerpání do dobetního zůstatku (flexikredit). V rámci BÚ Genius si klient může vybrat dvě libovolné služby přímého bankovnictví tj. Mobil Banka, Internet Banka Genius čiTelefon Banka. O stavu Vašeho běžného účtu budete dále informováni prostřednictvím papírového výpisu v měsíční periodě.
Zřízení běžného účtu Genius je zdarma; vedení účtu , které zahrnuje zasílání měsíčních výpisů poštou, vedení povoleného debetního zůstatku Flexikredit, vedení dvou libovolných kanálů přímého bankovnictví činí 79,-- Kč měsíčně ; poplatek za zrušení účtu činí 200,-- Kč. Poplatky týkající se platební karty jsou: vydání PK je zdarma, měsíční poplatek za vedení PK je ve výši 49,-- Kč.
S pozdravem
GE Capital, Zákaznický servis

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Ach, ty vstřícné banky...

11. 11. 2003 | Ján Rusnák

Ach, ty vstřícné banky...

Máte jednoduchý požadavek na banky a chcete s nimi komunikovat pomocí emailu? Tak se na to pořádně připravte. Uvolněte si kapacitu emailové schránky, přichystejte tuny papíru a zlepšete... celý článek

Partners Financial Services