Andy Jordan: pravá ruka Joe Rosse v Praze!

Ludvík Turek | 23. 5. 2006
Andy Jordan: pravá ruka Joe Rosse v Praze!
Andyho obchodní styl je v daytradingu i ve spread obchodování založený na myšlenkách Joe Rosse a jeho "Law of charts" (Zákon grafu). Jako většina úspěšných obchodníků i on zastává jednoznačný názor: na trhu fungují nejlépe jednoduché věci. Andy chystá v Praze první live trading seminář s vlastními penězi, v České republice historicky první.

Andy Jordan začal obchodovat na burze před 10 lety jako řada jiných začátečníků. Důvěřoval makléřům, analytikům, finančním deníkům. Domníval se, že dlouhodobým držením akcií může vydělat mnoho peněz, skutečnost však byla taková, že většinou prodělával.

Změna nastala až tehdy, když se začal vzdělávat, ale opravdový zlom přišel s knihami a technikami Joe Rosse. Kromě toho, že se Andymu podařilo zvrátit nepříznivý vývoj na účtu, rozhodl se udělat vše pro to, aby se mohl pohybovat a pracovat v blízkosti Rosse.

Žák Joe Rosse

Požádal jej o soukromé vyučování přímo v jeho kanceláři v Texasu. Vzniklo mezi nimi postupně tak silné přátelství, že se Andy přestěhoval za ním do Austinu a začali spolu obchodovat. Sám Ross dnes říká, že tak cílevědomého a schopného člověka ještě neučil.

Andy mu na začátku pomáhal v mnoha činnostech, obchodoval jeho peníze, psal světoznámý denní newsletter na spready Traders Notebook. Společně zprovoznili reálný chat pro daytradery z celého světa, který patřil k nejnavštěvovanějším daytrading chatům vůbec. Andy ho spravoval rok a půl téměř každý den. Zveřejňoval tu vlastní obchody, komentoval situaci na trhu a radil všem příchozím jak uspět v daytradingu.

V polovině roku 2004 převzal Andy k daytrading chatu ještě kompletní agendu denního newsletteru na spread obchodování, denní chat na spread obchodování a pracoval od rána do noci. Vydělával mnoho peněz, ovšem za cenu ztráty veškerého volného času.

Komentovat stále rostoucí chat se stovkami traderů, daytradovat vlastní účet a k tomu ještě obchodovat spready, bylo nezvladatelné. Proto se Joe a Andy dohodli, že chat přeruší. Na nejnavštěvovanějších obchodních fórech světa jsou zveřejňovány ke kontrole jeho reálné výsledky, najdete je na tomto místě.

Dnes je Andy uznávaným traderem, editorem veškerých materiálů na spread obchodování, které pocházejí od tradingeducators.com a obchoduje jak spready, tak daytrading. Osobně obchoduje nejen prostředky své, ale i mnoha klientů z celého světa.

Live trading hlavního tradera Joe Rosse Andyho Jordana!

Úspěšný světový daytrader Andy Jordan pořádá první live trading seminář s vlastními penězi v historii České republiky. Semináře se zúčastní také dva čeští profesionální obchodníci - Ludvík Turek a Josef Lukáč (na českých fórech známý pod přezdívkou Vector).

Tato celodenní rozsáhlá přednáška tří profesionálních obchodníků se koná 13. června od 8:30 ve Svazu Česko- moravských výrobních družstev, Václavské náměstí 21, Praha 1.

Akce je určená všem, kdo si chtějí zopakovat myšlenky "Zákonu grafu" a "Traders trick entry" prezentované v Praze 13. dubna Joe Rossem a naučit se jejich praktické využití. Andy vám prozradí, co stálo za jeho úspěchem obchodníka na burze a proč dnes patří k uznávaným odborníkům mezi soukromými tradery. Celá akce proběhne v duchu přátelského setkání s traderem, bude tlumočená do češtiny traderem i podporovaná tradery.

Program semináře:
  • Úvod do daytradingu derivátů - proč a jaké můžeme obchodovat deriváty
  • Důkladný popis a rozbor prezentovaných derivátových trhů
  • Obchodní systém Ludvíka a Vectora - popis, nastavení grafů, co hledáme a coobchodujeme. Testy a retesty supportů a resistencí, pullbacky a breakouty, technické formace
  • Příprava na obchodní den, analýza předcházejícího dne na denních datech, intradayanalýza předcházejícího dne na intradenních datech, zjištění sentimentu na trhu, určení a označení trading levelů. Strategie při trhu do strany - i zde lze pomocí opcí vydělat
  • Andy Jordan - popis osbního přístupu, strategie, výběr správného trhu pro daytrading
  • Andy Jordan - příprava na obchodní den, nastavení technického softwaru, popis obchodní aplikace a typy objednávek používaných pro jeho systém
  • Live trading Andy, Ludvík, Vector - komentování vstupů, money managementu a výstupů z trhu
  • Postupný výklad průběhu obchodního dne s ukázkami chování systému
  • Hodnocení provedených obchodů, proč jsme obchody řídili tak, jak bude patrné běhemlive tradingu
  • Psychologie, money management
  • Závěr, shrnutí, dotazy

Zúčastníte se semináře? Slyšeli jste již o Andy Jordanovi? Zúčastnili jste se nedávné přednášky Joe Rosse?

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

Akcie, Andy Jordan, burza, Joe Rosse, trading

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Jak investovat: několik doporučení od Joe Rosse

6. 4. 2006 | Ludvík Turek | 1 komentář

Jak investovat: několik doporučení od Joe Rosse

Přijetí ztráty je součástí tradingu, proto je ztráta čas od času povolena a nesmí ovlivnit vaši sebeúctu. Identifikujte nenáhodné chování cen, ale mějte na paměti, že trhy se po většinu... celý článek

Joe Ross přijede učit české tradery

23. 3. 2006 | Ludvík Turek | 2 komentáře

Joe Ross přijede učit české tradery

Jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších soukromých burzovních obchodníků světa přijede do České republiky. Američan Joe Ross přijal pozvání České národní asociace technické analýzy... celý článek

Do banky pro fondy? Nechte si poradit i jinde.

14. 3. 2006 | Petr Vykoukal

Do banky pro fondy? Nechte si poradit i jinde.

Chystáte se do banky nakoupit podílové fondy? Zjišťovali jsme, na co byste se měli připravit. Chcete vědět, co předvedli bankovní poradci v několika českých a moravských městech? Kdo... celý článek

Měření výkonnosti fondu při zohlednění rizika

25. 1. 2006 | Roman Stuchlík

Měření výkonnosti fondu při zohlednění rizika

Jak poznat, který fond je "nejlepší"? Seřazení podle výkonnosti za poslední tři roky nedává úplný obrázek, a to ani ve skupině stejně zaměřených fondů. Ukazatele Jensen Alpha, Sharpe... celý článek

Bohatý svět podílových fondů

29. 11. 2005 | Petr Vykoukal

Bohatý svět podílových fondů

Je pro vás vkladní knížka či termínovaný vklad jediným nástrojem pro uložení peněz? A pod slovem investor si umíte představit kohokoliv jen ne sebe? Čtete dále, podílové fondy nejsou... celý článek

Partners Financial Services