Joe Ross přijede učit české tradery

Joe Ross přijede učit české tradery
Jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších soukromých burzovních obchodníků světa přijede do České republiky. Američan Joe Ross přijal pozvání České národní asociace technické analýzy a bude přednášet českým traderům. Kdo je Joe Ross, proč si jeho přednášku jít poslechnout a kdy a kam se dostavit?

Joe Ross obchoduje a investuje od svých čtrnácti let a je celosvětově známý jako Mistr Trader a Investor. Zažil mnohá období růstu i poklesů, ale díky svému přizpůsobivému obchodnímu stylu a používání velmi málo rizikového přístupu dosahoval konzistentních zisků.

Vystudoval na University of California v Los Angeles a má bakalářský diplom v oboru obchodu. V inženýrském stupni studia se věnoval počítačovým vědám na George Washington University v Norfolku ve Virginii.

Je tvůrcem formace Ross Hook TM. Se svými koncepty "The Law of Charts TM" a "Traders` Trick Entry TM" se stal zakladatelem nových standardů pro málo rizikové obchodování.
V roce 1988 Ross založil společnost Trading Educators, která se soustřeďuje na výuku aspirujících traderů. Učí je, jak profitovat s použitím Rossova obchodního přístupu.

Napsal 11 významných knih, nespočet článků a esejí o obchodování na kapitálových trzích. Všechny jeho knihy se staly klasickými díly, byly přeloženy do mnoha jazyků a mají své čestné místo v prestižní obchodní knihovně chicagské obchodní komory. Jedna z významných australských univerzit používá jeho "Trading by the Book" jako učebnici pro kurz o obchodování na kapitálových trzích. Na celém světě má tisíce studentů.
Joe Ross se stal hostujícím lektorem na University of Texas a byl pozván, aby vedl třídenní kurz na své domovské University of California. Byl hlavním speakerem a lektorem na seminářích TAG IV v New Orleans a také na Futures Industry Expo v Los Angeles. Vedl semináře pro Market Technicians Association v Dallasu a Austin Market Technical Association v Austinu.
Pořádal webový seminář o obchodování zlata pro chicagskou obchodní komoru, který se bude pro velký úspěch opakovat. V letech 1998-99 pracoval jako poradce v oblasti obchodu s cukrem pro velkou komoditní firmu Andre Company ve Švýcarsku. V roce 2004 byl hlavním speakerem na Trading Expo v německém Aschaffenburgu. Dvakrát byl uveden v knize Who is Who in America.

Po téměř pěti dekádách obchodování a investování Joe Ross pravidelně konzultuje, učí, píše i obchoduje. Je stále aktivní v rámci společnosti Trading Educators, kde je hlavním autorem a editorem newsletterů.

Téma? Jak vydělávat!

Rossův seminář, který bude překládán do češtiny, je naplánován na 13. dubna od 17 do 20 hodin v Autoklubu v Opletalově ulici v Praze. Zaregistrovat se můžete na internetové stránce www.cnata.cz.

Téma: jak vydělávat na jakémkoliv finančním trhu v jakémkoliv časovém pásmu s omezeným rizikem. 

 Joe Ross učí své studenty pravdivému tradingu. Jeho motto zní: stát se úspěšným traderem vyžaduje čas a vědomosti!

Ross chce v misi Trading Educators odhalit aspirujícím traderům interní znalosti potřebné k pochopení trhů, naučit je číst grafy a poradit jim, jak správně řídit své obchody, svou psychiku a sebekontrolu.

Pokud chcete být úspěšným obchodníkem, musíte znát:

  • kam se budou ceny vyvíjet a proč,
  • kdo a co způsobuje pohyb cen,
  • jak daleko se ceny pravděpodobně pohnou,
  • svou vlastní roli v cenových pohybech,
  • jak správně řídit obchody, do kterých vstupujete,
  • jak řídit sami sebe a získat disciplínu, která je potřebná pro úspěšné obchodování,
  • výhody pro klienty,
  • nutnost vzdát se komplikovaných obchodních metod, magických indikátorů a systémů typu černých skříněk.

Proč tyto informace nezískat přímo od Joe Rosse? Své studenty učí pouze jednoduché prokázané metody a techniky, které chrání kapitál a stabilně vytvářejí zisky.

1. Učí pracovat efektivně a chytře.
2. Učí brát trading jako byznys (nenabízí žádné Holy Grails nebo magické systémy).
3. Učí adaptaci na měnící se tržní podmínky.
4. Učí systematickému přístupu k obchodování.

Jeho teorie přeložené do mnohostránkových burzovních e-booků obdrží každý návštěvník přednášky.

Zúčastníte se semináře? Již jste některou z Rossových publikací četli? Zaujal vás jeho styl obchodování?

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 17 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

25. 9. 2007 11:55

Vlastním všechny tři Joe Rosse, ,keré u nás byly vydány. Výklad je jasný a ani na okanžik jse nezalitovala, že jsem si knihy opatříla. Nejlépe se mi četla kniha Trading je byznys. J.Strnadová

+32
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

30. 3. 2006 21:19, petr

pokud z toho "manualu" vyhazes balast ve forme velmi trapnych motivacnich povidek, dostanes zakladni a kuse informace, ktere jsou zdarma k dosazeni na internetu...

Zobrazit celé vlákno

-29
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (17 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Do banky pro fondy? Nechte si poradit i jinde.

14. 3. 2006 | Petr Vykoukal

Do banky pro fondy? Nechte si poradit i jinde.

Chystáte se do banky nakoupit podílové fondy? Zjišťovali jsme, na co byste se měli připravit. Chcete vědět, co předvedli bankovní poradci v několika českých a moravských městech? Kdo... celý článek

Na dluhopisy se teď musí od lesa

8. 3. 2006 | Milan Šmíd

Na dluhopisy se teď musí od lesa

V době růstu úrokových sazeb dluhopisy trpí. Portfolio však trpět nemusí, jestliže se prostředky umístí na peněžní trh a budou se postupně přesouvat zpět do dluhopisů. Výsledek této... celý článek

Měření výkonnosti fondu při zohlednění rizika

25. 1. 2006 | Roman Stuchlík

Měření výkonnosti fondu při zohlednění rizika

Jak poznat, který fond je "nejlepší"? Seřazení podle výkonnosti za poslední tři roky nedává úplný obrázek, a to ani ve skupině stejně zaměřených fondů. Ukazatele Jensen Alpha, Sharpe... celý článek

Peněžní trh má vždy smysl

12. 1. 2006 | David Urbánek

Peněžní trh má vždy smysl

I když nyní nepřináší fondy peněžního trhu po zohlednění inflace kladný reálný výnos, není důvod se jim vyhýbat. Stále plní svůj účel výhodné alternativní investice k bankovním účtům.... celý článek

Bohatý svět podílových fondů

29. 11. 2005 | Petr Vykoukal

Bohatý svět podílových fondů

Je pro vás vkladní knížka či termínovaný vklad jediným nástrojem pro uložení peněz? A pod slovem investor si umíte představit kohokoliv jen ne sebe? Čtete dále, podílové fondy nejsou... celý článek

Partners Financial Services