ČSOB

Ján Rusnák | 11. 11. 2003
Vazeny pane Kubincaku,

CSOB nabizi sirokou skalu produktovych balicku jak pro fyzicke osoby - obcany, tak pro pravnicke osoby ci fyzicke osoby podnikatele. Vsechny produktove balicky nabizeji zrizeni a vedeni bezneho uctu v Kc a lisi se souborem sluzeb, ktere jsou k danemu uctu poskytovany.
Zakladnim balickem pro fyzicke osoby obcany je CSOB Osobni konto plus, ktere v mesicnim poplatku 50,- Kc zahrnuje nasledujici sluzby:

- zrizeni a vedeni bezneho uctu v Kc, vcetne vypisu zasilaneho mesicne postou
- zrizeni trvalych prikazu k uhrade, k inkasu, svoleni k inkasu vcetne SIPO
- zrizeni sluzeb elektronickeho bankovnictvi (CSOB Linka 24, CSOB Mobil 24 a CSOB Internetbanking 24)
- vydani a vedeni elektronicke mezinarodni platebni karty (Visa Electron nebo Maestro mezinarodni)
- moznost vyuziti povoleneho precerpani (kontokorent).

Kompletni nabidku produktovych balicku CSOB vcetne sazebniku naleznete na nasich internetovych strankach www.csob.cz, konkretne pak na odkaze http://www.csob.cz/ret/slozka.asp?prmKod=RET1&a=0.

Dalsi naklady pri vyuzivani uctu jsou napriklad za ucetni polozku pri zadani prikazu - standardne plati nizsi poplatek pri vyuziti sluzeb elektronickeho bankovnici nez pri zadani primo na pobocce CSOB. Vyuzivani platebnich karet pri placeni u obchodniku je zdarma jak v CR tak zahranici, poplatek za vyber z bankomatu CSOB je 5,- Kc, z bankomatu jineho penezniho ustavu 25,- Kc a pri vyberu v zahranici 80,- Kc + 0,5% z vybirane castky.

Do Sazebniku poplatku CSOB je mozno nahlednout na jekekoliv pobocce CSOB, pripadne ho naleznete tez na nasich internetovych strankach www.csob.cz, na odkaze http://www.csob.cz/ps/sazebnik.asp?prmKod=PS5&segment=segment_ret. Pripadne dalsi dotazy Vam radi zodpovime na bezplatne informacni lince CSOB 800110808.

S pozdravem a uctou

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Ach, ty vstřícné banky...

11. 11. 2003 | Ján Rusnák

Ach, ty vstřícné banky...

Máte jednoduchý požadavek na banky a chcete s nimi komunikovat pomocí emailu? Tak se na to pořádně připravte. Uvolněte si kapacitu emailové schránky, přichystejte tuny papíru a zlepšete... celý článek

Partners Financial Services