GE Capital Bank

Ján Rusnák | 11. 11. 2003
Praha, 16.10.2003
Dobrý den,
tímto si Vám dovolujeme nabídnout produkt "běžný účet Genius", který Vám umožní uskutečňovat Vámi uvedené bankovní operace, využívat mezinárodní platební kartu a čerpání do dobetního zůstatku (flexikredit). V rámci BÚ Genius si klient může vybrat dvě libovolné služby přímého bankovnictví tj. Mobil Banka, Internet Banka Genius čiTelefon Banka. O stavu Vašeho běžného účtu budete dále informováni prostřednictvím papírového výpisu v měsíční periodě.
Zřízení běžného účtu Genius je zdarma; vedení účtu , které zahrnuje zasílání měsíčních výpisů poštou, vedení povoleného debetního zůstatku Flexikredit, vedení dvou libovolných kanálů přímého bankovnictví činí 79,-- Kč měsíčně ; poplatek za zrušení účtu činí 200,-- Kč. Poplatky týkající se platební karty jsou: vydání PK je zdarma, měsíční poplatek za vedení PK je ve výši 49,-- Kč.
S pozdravem
GE Capital, Zákaznický servis

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Ach, ty vstřícné banky...

11. 11. 2003 | Ján Rusnák

Ach, ty vstřícné banky...

Máte jednoduchý požadavek na banky a chcete s nimi komunikovat pomocí emailu? Tak se na to pořádně připravte. Uvolněte si kapacitu emailové schránky, přichystejte tuny papíru a zlepšete... celý článek

Partners Financial Services