Životopis

Tomáš Skřivánek | 22. 12. 2000

Jméno:                 Pavel Kráčmar
Datum narození:   15.5.1966
Stav:                    ženatý, dvě děti

Vzdělání
Vystudoval obor matematické inženýrství na fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze.

Praxe
Po ukončení studia pracoval jako programátor v oboru vývoje SW aplikací. V letech 1991 až 1998 pracoval v SBČS (později ČNB) jako analytik a poté jako vedoucí týmu v oblasti správy devizových rezerv. Podílel se významnou měrou na vybudování systému správy devizových rezerv a řízení rizik v centrální bance. Přednášel v Bankovním Institutu o správě aktiv a řízení rizik. V letech 1997-1998 se spolupodílel na vyřešení problémů Agrobanky Praha, a.s., a na přípravě této banky k prodeji strategickému investorovi. Od poloviny roku 1998 pracoval jako vedoucí Treasury v GE Capital Bank, a.s. V srpnu roku 2000 nastoupil do finanční skupiny České spořitelny, a.s., kde přijal nabídku řídit Spořitelní investiční společnost, a.s. Do funkce generálního ředitele SIS byl jmenován s účinností od 10. října 2000.

Kvalifikační kurzy
Absolvoval řadu odborných stáží a kurzů (např. řízení aktiv a pasiv, řízení rizik, správa aktiv, manažerské dovednosti) pořádaných renomovanými společnostmi (např. Světová banka, Bank of England, J.P.Morgan, Belgická centrální banka, UBS, SBC, Merrill Lynch, Goldman Sachs, Commerzbank, GE Capital).

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Postavit dům je často náročnější

22. 12. 2000 | Tomáš Skřivánek

Postavit dům je často náročnější

Celý život prožil v industriálních oblastech, z rodného Ostravska se přestěhoval v čase vysokoškolského studia aplikované matematiky do Prahy. Nyní žije u Kladna a do hlavního města... celý článek

Partners Financial Services